úterý 27. října 2009

Karadzic: Válka je přece k popukání!


Je to už sice nějaký ten pátek, přesto se najdou tací, co si na válku v bývalé Jugoslávii v letech 1992-95 ještě pamatují! Většina pochází z Kosova.. ale také z budovy OSN, odkud nebohé úřednice musely zaslat i několik ošklivých nót srbským představitelům, že válka je špatná.. Pošta však měla zase prodlevu, tudíž i přes rozhořčené dopisy válka trvala víc než 3 roky a bylo vyvražděno přes 100tisíc lidí. Po zločinu přichází trest, to je jasné.
Ale spravedlnost je na světě pořád velký svátek..než se všichni dohodli, kdo (si) co vezme na sebe, obžalovaný prezident Slobodan Miloševič se unudil k smrti.. A to čekal na soud 4 roky.. Ke vší smůle bylo z masových hrobů vykopáno tolik mrtvol, že je lze těžko zamést pod koberec(-zvlášt, když bylo dost koberců propáleno) Naštěstí i ted, po 15ti letech usilovného hledání spravedlnosti, zbylo v justici alespon trochu peněz na předvolání dalšího masového vraha! voilá! Lituj činů, Karadzici!
Pan Karadzic se bohužel ale k dnešnímu soudu nedostavil,potřebuje prý ještě víc času na obhajobu, že je válka radost k popukání. Alespon, že zaslal nekolik obrázků jako důkaz. Moc děkujeme,spravedlnosti držíme palečky a justici přejeme co nejméně okoralých chlebíčků při soudních přelíčeních.

Komentáře: 1:

Anonymous Anonymní řekl...

To je tak skvěle napsáno! Měl by Vás někdo zaměstnat v nějakém časopise.

30/10/09 22:37  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka